دفتر وکالت وکیل لیست وکلای پایه یک شماره وکیل

کلیه خدمات حقوقی کیفری خانواده چک ملکی - تهران 09129401482- کرج 09129401481

دفتر وکالت وکیل لیست وکلای پایه یک شماره وکیل

کلیه خدمات حقوقی کیفری خانواده چک ملکی - تهران 09129401482- کرج 09129401481

وکیل حقوقی در صادقیه

وکیل حقوقی در صادقیه

خیلی مواقع نیازی به مشورت و مشاوره با دیگران شاید نباشد البته گاهی باید بدانید در چه مواردی نیاز مبرهم هست. برای اینکه در محاکم و مراحل دادگاه دادسرا شورای حل اختلاف یا حتی یک جلسه داوری موفق باشید حداقل توصیه می شود با وکیل حقوقی در صادقیه مشورت نمایید تا مسائل و مشکلات پیش روی را به شما گوشزد کند و از مشاوره حقوقی وی در روند کارتان بهره مند شوید.

برای مشاوره تلفنی یا حقوقی با وکیل حقوقی در صادقیه میتوانید با شماره وکلای هما در دفتر وکالت صادقیه و غرب تهران تماس بگیرید و از بهترین وکلای غرب تهران در پیشبرد اهدافتان کمک بگیرید. با شماره های دفتر وکیل حقوقی در صادقیه تماس بگیرید.

دفتر استان تهران

همراه: 09129401482

 

دفتر استان البرز

تلفن: 02632203370          همراه:  09129401481

مشاوره حقوقی دیه

مشاوره حقوقی دیه

برای گرفتن دیه از بیمه و یا هر شخص حقیقی و یا حقوقی نیاز به مشاوره حقوقی دیه دارید. حتی اگر نیاز به وکیل نداشته باشید یا اینکه توانایی مالی جهت گرفتن وکیل دیه را نداشته باشید توصیه می شود حداقل برای داشتن مشاوره حقوقی دیه با وکیل پایه یک دادگستری در سراسر کشور و البته استان تهران و البرز با شماره های دفتر وکالت متخصص دیه تماس بگیرید.

البته داشتن وکیل برای گرفتن دیه مزایای زیادی دارد که از جمله موارد آن گرفتن حق و حقوق کامل می باشد. چرا که گاهی اوقات یک اشتباه کوچک شاید ضرر و زیان زیادی به شما وارد نماید. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

دفتر وکالت تهران

  همراه:  09129401482

 

 

دفتر وکالت کرج

تلفن: 02632203370          همراه: 09129401481-

وکیل پایه یک یا پایه دو؟

وکیل پایه یک یا پایه دو؟

وکیل پایه یک یا پایه دو؟

آیا تابحال در زمانیکه مشکلی حقوقی برایتان پیش آمده به شما هم پیشنهاد شده است که برای حل مشکلات حقوقی و قانونی خود به وکیل پایه یک مراجعه نمایید؟ آیا تاکنون از خود پرسیده‌اید که چند نوع وکیل دادگستری وجود دارد؟ طبق قانون کلیه افرادی که می‌خواهند در زمینه وکالت فعالیت نمایند باید از مراجع ذی صلاح مجوز و یا پروانه وکالت دادگستری دریافت نمایند. در این راستا دو نوع پروانه برای وکلا درنظر گرفته خواهد شد: پروانه وکالت پایه یک و پایه دو. حالا سوال اینجا است که وکیل پایه یک دادگستری  چه فرقی و یا شباهتی با وکیل پایه دو دارد؟ و یا اینکه کدامیک از آنها می‌تواند بهتر کارهای قضای و حقوقی را انجام دهد؟ آیا توانایی و محدوده اختیارات آنها با یکدیگر متفاوت است؟ آیا تفاوت وکیل پایه یک خانم یا آقا به میزان تحصیلات و سوابق تجربه کاری یا پرونده های جاری یا خاتمه یافته آنها باز می‌گردد؟

تفاوت وکیل پایه یک دادگستری با پایه دو

در هر صورت و هر شکل ، افرادی که می‎خواهند به عنوان وکیل فعالیت داشته باشند باید در آزمون وکالت بسته به نهاد صادر کننده مجوز شرکت کنند. مرکز امور مشاوران قوه قضاییه و کانون وکلای دادگستری هر دو از نهادهای معتبر و رسمی بوده و مسئول برگزاری این آزمون ها هستند که به صورت سالیانه یا دوره ای در شهرهای مختلف برگزار می گردد. اگر یک شخص فارغ التحصیلان رشته حقوق،  آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری را با موفقیت قبول شود و مراحلی را طی کنند، کارآموز وکالت شده و سپس به عنوان وکیل پایه یک دادگستری فعالیت خواهند داشت. اما فارغ التحصیلانی که در آزمون مرکز امور مشاوران قبول می‌شوند، ابتدا کارآموز خواهند شد و سپس می‌توانند فعالیت خود به عنوان وکیل پایه دو و در نهایت پایه یک ادامه دهند.

تفاوت وکیل پایه یک دادگستری با پایه دو از نظر عملکرد و اختیارات

وکیل پایه یک آقا یا خانم، هیچ محدودیتی برای فعالیت حقوقی در انواع محاکم کیفری و حقوقی در سراسر کشور ندارد. اما وکیل پایه دو در  این زمینه دارای محدودیت است. برای مثال آنها فقط می‌توانند در محاکم کیفری شرکت کنند که  به موجب جرایم تعزیری حبس کمتر از ده سال در نظر گرفته می‌شود. 

09129401482  -  09129401481

همه چیز درباره‌ی وکیل ملکی

همه چیز درباره‌ی وکیل ملکی

همه چیز درباره‌ی وکیل ملکی

آیا تا به حال در زمینه ملک خود، با مشکلی حقوقی برخورد کرده‌اید؟ اگر این اتفاق برایتان رخ داده باشد، حتما به خوبی می‌دانید که هر وکیلی نمی‌تواند به شما در حل این نوع مشکل، کمکی کند. در مشکلات حقوقی که در زمینه‌ی املاک به‌وجود می‌آید، تنها وکیل ملکی است که بسته به نوع تجربه و تخصص خود به خوبی می‌تواند شما را در این زمینه یاری نماید.

وکیل ملکی کیست؟

وکیل ملکی شخصی است که به موکل خود در زمینه‌ی مسائل مالی و دعاوی مربوط به املاک غیرمنقول کمک کرده و وظیفه‌ی دفاع از موکل خود را بر عهده دارد. حیطه‌ی مسائلی که وکیل ملکی در آن تخصص دارد به شرح زیر است:

  • دعوای تخلیه ید
  • دعوای خلع ید
  • دعوای الزام به اخذ تخلیه ید
  • دریافت مجوز پایان کار
  • دعوای مزاحمت و ممانعت از حق
  • دعوای تصرف عدوانی

اما آیا می‌دانید وکیلی که برای مسائل حقوقی مربوط به املاک خود اختیار می‌نمایید چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

اولین ویژگی یک وکیل حاذق، تجربه‌ای است که به وی کمک می‌کند تا به سهولت بتواند امور مربوط به پرونده‌ی شما را پیگیری نماید.

اما قطعا نمی‌توان از علم و آگاهی یک وکیل خوب غافل بود. قطعا وکیلی بهتر می‌تواند شما را پیروز دادگاه نماید که با وکلای شاخه‌های مختلف، اساتید برجسته در این زمینه و با بخش حقوقی قوه‌ی قضائیه در ارتباط بوده و در زمان مقتضی از آنها مشورت‌های لازم را اتخاذ نماید.

یک وکیل خبره باید بر آرای وحدت رویه، آرای اصراری، آرای شعب دیوان عالی کشور، آرای دادگاه‌های نخستین و تجدید نظر، از قوانین ثبتی و مسائلی از این دست آگاهی کامل و تسلط داشته باشد تا بدین وسیله بتواند حق موکل خود را زنده نماید.

بهتر است چنانچه، در زمینه املاک غیر منقول خود دچار مشکلی حقوقی شده‌اید، با افراد متخصص در این زمینه مشورت نمایید و در نهایت از وکیل ملکی متخصص یاری بخواهید!

وکیل دادگستری کیست و چه کاری می‌کند؟

وکیل دادگستری کیست و چه کاری می‌کند؟

وکیل دادگستری کیست و چه کاری می‌کند؟

وکیل به فردی گفته می‌شود که از طرف شخصی دیگر، اعم از حقیقی و یا حقوقی، برای انجام یک کار مامور می‌شود و بین آن دو اصطلاحا عقد وکالت صورت می‌گیرد. بنابراین وکالت، نوعی عقد جایز به شمار می‌رود که در چارچوب مقررات و قانون مدنی منعقد می‌گردد. طرفین این قرارداد نیز در اصطلاح حقوقی، وکیل و موکل نامیده می‌شوند.

در تمامی کشورها  یک وکیل دادگستری، باید تحصیلات مرتبط دانشگاهی در زمینه وکالت داشته باشد و از طرف دیگر مجوزهای لازم برای انجام امور وکالت را کسب کرده باش.د چنین فردی لازم است دوره‌های کارآموزی لازم را در کانون‌های وکلا، پشت سر گذاشته باشد.

وکیل پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک دادگستری به فردی گفته می‌شود که دوره تحصیلات دانشگاهی در مقطع لیسانس و یا بالاتر از آن را در رشته‌های حقوق و یا فقه و مبانی حقوق اسلامی پشت سر گذاشته باشد و یا هم تراز آن در حوزه علمیه تحصیل کرده باشد و پس از آن توانسته باشد در آزمون وکلای دادگستری در رقابت با دیگر وکلا موفق به کسب معدل و ترازی شده باشد که قادر باشد به عنوان کارآموز وکالت پذیرفته شود.

وکیل دادگستری خود دارای چند نوع است. که عبارتند از: وکیل دادگستری انتخابی، وکیل دادگستری تسخیری، وکیل دادگستری معاضدتی، وکیل دادگستری اتفاقی.

وکیل دادگستری انتخابی در مواردی به کار برده می‌شود که شخصی خود، وکیلی را برای پیگیری امور خود انتخاب می‌کند. وکیل تسخیری در مواردی به کار می‌رود که دعوایی کیفری در جریان باشد و متهم به دلیل عدم توان مالی نتواند وکیل اتخاذ کند. در این صورت دادگاه برای وی یک وکیل تسخیری قرار می‌دهد. وکیل معاضدتی در دعاوی حقوقی و در صورت عدم توان مالی متهم به کار گرفته می‌شود. وکیل اتفاقی در مواردی به کار می‌رود که شخصی خود دارای تحصیلات در زمینه حقوق است اما شغل وی وکالت نیست. چنین فردی اگر بخواهد به صورت اتفاقی برای حل مشکل یکی از نزدیکانش از کانون وکلای دادگستری وکالت موردی بگیرد به او وکیل اتفاقی گفته می‌شود.

موبایل:     09129401482    -     09120489692   -  09129401481